TJÄNSTEBILSKALKYLATORN

RÄKNA PÅ DITT FÖRETAGS NYA BILÄGANDE

 

TJÄNSTEBILS-
KALKYLATORN

RÄKNA PÅ DITT FÖRETAGS NYA BILÄGANDE

Ta del av Peugeots breda utbud av tjänstebilar och förmånsbilar. Med Peugeots tjänstebilskalkylator får du en smidig överblick av ekonomin och biläggandets utgifter.

Välj modell, drivlina och andra parametrar som är aktuella för ditt bilägande och se vad Peugeot kan erbjuda ditt företag.

Peugeot tjänstebilskalkylator är ett estimat och ej underlag för offert. Variationer i angivna modeller, erbjudanden och utföranden kan förekomma hos återförsäljare.

Priser är angivna exkl. moms, gäller endast för företagskunder. Redovisade förmånsvärden är netto per månad och beräknat på 50 % marginalskatt enligt 2024 års värden, och baserat på grundmodellen utan eventuella tillval eller extra utrustning. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasinggivarens upplåningskostnader.

Finansiell leasing är beräknat på rörlig nominell ränta på 8%, effektiv ränta 8,5 %. Samtliga kalkyler är baserade på en avtalstid på 36 månader. Uppläggnings- och adminavgifter tillkommer.

Priser för serviceavtal utgör ett utgångspris baserat på angivet miltal per år, det faktiska priset för serviceavtal fastställs baserat på ditt enskilda fordon och kan därav bli högre.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. För mer information om erbjudandena och Peugeots modeller, kontakta din närmaste auktoriserade återförsäljare.